nedeľa 6. apríla 2008

ZMLUVNÉ PODMIENKY

1. Zmluvné strany:
zhotoviteľ: INVESTA BM s.r.o.
objednávateľ: meno, adresa záujemcu

2. Predmetom zmluvy je záväzok zhotoviteľa vykonať pre objednávateľa dielo - kompletnú dodávku /výstavbu/ bytu (holobyt, štandardné vybavenie, nadštandardné vybavenie), vrátane spoločných častí, spoločných zariadení a príslušenstva konkrétneho domu (Polyfunkčný dom v Sabinove, Námestie Slobody) za protihodnotu objednávateľa.

3. Zhotoviteľ sa zaväzuje uzavrieť s objednávateľom zmluvu o prevode vlastníctva tohto bytu, spoluvlastníctva spoločných častí a zariadení domu, ako aj spoluvlastníckeho podielu k pozemku a podať návrh na vklad vlastníckeho práva objednávateľa k tomuto pozemku príslušnému Katastrálnemu úradu. Objednávateľ sa zaväzuje zaplatiť zhotoviteľovi cenu diela podľa zmluvy.

4. Zmluvné strany sa zaviažu k maximálnej obojstrannej súčinnosti.

5. Zhotoviteľ sa zaviaže vykonať pre objednávateľa dielo:
- byt č. ........
- poschodie ........
- počet izieb .............
- podlahová plocha bytu .............. m2
- podlahová plocha balkóna ............. m2


6. Plochy a výmery diela, ako aj predmetu budúceho prevodu sú určené realizačnou projektovou dokumentáciou a v priebehu výstavby budú upresnené podľa projektovej dokumentácie skutočného vyhotovenia diela, s čím objednávateľ súhlasí.

7. Zhotoviteľ sa zaviaže, že vykoná v prospech objednávateľa prevod vlastníckych práv.

8. Zmluvné strany sa dohodli na cene diela vo výške: ................... EUR vrátane DPH. Objednávateľ sa zaväzuje uhradiť uvedenú cenu v nasledovných splátkach na účet zhotoviteľa:
prvá splátka v sume ..................... EUR bude zaplatená do ............
druhá splátka v sume ................... EUR je splatná do ..............
.....
posledná splátka v sume ................... EUR je splatná po predložení kolaudačného rozhodnutia najneskôr však pri podpise zmluvy o vklade vlastníckeho práva k predmetu zmluvy do katastra nehnuteľností

Úhradou poslednej splátky sa dielo stáva vlastníctvom objednávateľa. V zmluve sa dohodne aj výška zmluvnej pokuty za omeškanie objednávateľa s úhradou splátky podľa dohody.

9. Presný popis bytu, opis vybavenia bytu:
holobyt - podlahy - potery, kúpeľňa a WC bez obkladov, bez zariaďovacích predmetov, kuchyňa bez linky, osadené vypínače a zásuvky, bez svetiel,
bežný štandard,
nadštandard.

10. Lehoty výstavby - termín začatia a ukončenia stavby, vrátane možnosti jeho predĺženia kvôli dohodnutým naviac prácam alebo vyššej moci.

11. Objednávateľ v zmluve prehlási, že má zabezpečené kompletné financovanie diela.

12. Zmluvne sa upravia aj ďalšie povinnosti zmluvných strán.


Tieto zmluvné podmienky budú základom pre zmluvu uzavretú medzi spoločnosťou INVESTA BM s.r.o. ako zhotoviteľom a jednotlivými záujemcami o byt ako objednávateľmi.

Žiadne komentáre: